Sabtu, 12 April 2014

[APK] MMS Mod Twitter Andromax C JB


Iseng bikin Mod twitter ini... Itu penampakan gambar sebelah kiri tulisannya ngga berwarna abu2 gitu, tapi hitam biasa... karena ROM yang saya pake udah di ubah warnanya makanya jadi abu2, kalo di hape anda harusnya hitam, saya ngga tau kalo di luar sana sudah ada apa belum Mod twitter ini... kalo sudah ada buat koleksi aja bro... hahah :D



Disclaimer : I am not responsible for any damages whatsoever, if your device / toy / tablet / rice cooker / whatever turned into "bricks god", if it occurs, and / or caused by any content in this blog. Expected to be more careful and discretion before acting. Do with your own risk. Every content has been tested before posted. Any kind of mod, tweak, and so on are used for educational purposes only. Rooting your device will void the warranty. All copyrights, company names and / or products may include trade names, trademarks and / or registered trademarks of their respective owners.

3 komentar:

Silakan pos komentar jika ada dead link atau pertanyaan